Black Sea  Songwriting Camp 2020 е първият музикален лагер за писане

...
Black Sea  Songwriting Camp 2020 е първият музикален лагер за писане
Коментари Харесай

Първият музикален лагер Black Sea Eurovision Songwriting Camp 2020

Black Sea  Songwriting Camp 2020 е първият музикален лагер за писане на песни за конкурса , който събра в Бургас и Приморско едни от най-доказаните музикални продуценти, композитори и текстописци от европейската музикална сцена, както и някои от най-успешните актьори на състезанието. Домакин на събитието беше Виктория, българският представител на Евровизия 2020 и 2021.

 

" В Бургас работихме в Морското казино, на последния етаж. През прозорците се виждаше морето, което беше доста зареждащо. На това място се сътвори една от песните, която може да влезе в селекцията на Евровизия. Имахме прелестен концерт и доста хора ни поддържаха ", споделя Виктория.

 

Младата изпълнителка за първи път работи в подобен формат, чиято задача е основаването на нови песни за музикалната конкуренция в Ротердам през май 2021 година. По-рано тази година Вики снима в Бургас, в новопостроената спортна зала " Арена ", най-новия си клип към парчето  " All right ".

 

Геновева Христова от Лигна Студио, един от главните уредници на събитието, споделя: " Много сме признателни на Община Бургас и кмета Николов. Направихме прелестен концерт, с който успяхме да зарадваме жителите на града и туристите. Нашите актьори се зарадваха доста на обичта, която получиха. ".

Всички реализатори и целият екип на музикалния лагер посетиха остров Света Анастасия. Атмосферата и магията на бургаския остров откровено е впечатлила младите актьори.

Борислав Миланов, музикален продуцент и композитор, споделя: " Беше основно, че всичко потегли от Бургас. Мелодията на пианото е все едно талази се леят. Не е значимо да си в професионално студио, а да се съберат екипи, които да се допълват и да пасват на актьора, за който основават музика. ".

Една от изненадите на Black Sea  Songwriting Camp 2020 бяха талатливите самостоятелни актьори Йоана Сашева и Тино.

Събитието се осъществя с поддръжката на Община Бургас, Албена и хотел Forest Beach, БНР Бургас и партньорите в Евровизия - iCard.

Музикалният лагер  " Black Sea Eurovision Songwriting Camp 2020 "  се провежда от Лигна Студиос, в креативно партньорство със Symphnonix International и Ostereo.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР